2016. január 25., hétfő

Félév és összevonások, meg egy csodás zene :)

Sziasztok!
Rég volt már személyesebb bejegyzésem, így most egy ilyesmivel jövök.... :)
Végre vége lett az első félévnek. Mondanám, hogy gyorsan telt, mivel a hétköznapok tükrében úgy is tűnik, de néha meg túl lassan telt, és leginkább ez maradt meg bennem. Néha olyan, mintha egy-egy napot nem is én élnék meg, hanem egy másik ember.  Ilyen például az, amikor megmérettetések vannak. Dolgozat, felelés, bármi - egyszerűen csak bekapcsolom a robotpilótát, és írom, ami jónak tűnik. Ez most úgy hangzott, mint egy ultragáz reklámszöveg :D Mateknál ez így nem nagyon jött össze. Mindenesetre most sikerült összehoznom a gimnáziumi éveim során a legjobb félévimet - sőt, lehet, hogy az év végi eredményeim sem voltak még ilyen jók ebben a suliban. :) De hogy lássátok, miről is beszélek:

A magatartás és a szorgalom jegyeket magunknak szavazzuk meg, én megpróbáltam az ötöst, és szerencsére össze is jött :) a többi tárgy meg, úgy, ahogy kialakult.... :)


A másik, ami szintén ma történt és eléggé feldobta a napom, az a biológia tanárom megjegyzése volt.
"Nem tudom, tudjátok-e, de összevonásokat terveznek. Például összevonják a szemészetet, meg az ortopédiát. Tudjátok, miért?" - kérdezi az osztálytól, mire nagy csend, és értetlen tekintetek a válasz. Majd megmagyarázza: "Hogy együtt tudják tanulmányozni a nézését meg a járását."

És végül, a mostani kedvencem. :) Érdemes megfigyelni a technikát, amit a klip végén a csajok alkalmaznak, amikor a csávókat elviszik lemosni a jogtalanul viselt sminket. :)

Imádom az ilyen napokat :)
Beth

2 megjegyzés: