A blogról

A blogomnak nincs különösebb célja, csak annyi, hogy legyen egy hely, ahová irkálhatok néha.

A témák változóak, de elsősorban könyvekről, és a mindennapjaimról írok majd. Persze gyakran lesznek zenék, képek is, és ez-az a goth szubkultúrával kapcsolatban. Illetve néha töltöm majd fel az alkotásaimat is - elsősorban rajzokat, illetve néha rövidebb szösszeneteket. :)

Ezt a kis lapot 2015 július 26-án hoztam létre, egy kis személyes céllal, illetve azért, hogy akik ismerték a régebbi blogjaimat, azok ne találhassák meg könnyen az újat, ahová mindent ki merek írni, anélkül, hogy egy pillanatig is azon gondolkodnék, tetszik-e az embereknek vagy sem.
Zárást nem tervezek, kiderül, meddig lesz kedvem írni, illetve meddig lesz, akit érdekelnek az irományaim. :)

A címet a The Cure - Burn muzsikája ihlette.

A facebook oldalról annyit, hogy nem a blog népszerűsítésére szolgál - majd a blog népszerűsíti magát, vagy valahogy csak rátalálnak az emberek, nem szeretem már hirdetni a dolgaimat, akit érdekli, az majd úgyis megtalálja...
Szóval, a face oldal inkább a blog kiegészítéséül szolgál, olyan dolgokat osztok meg rajta, ami nekem érdekes, szép, vagy inkább furcsa. Annyiból másabb módon, hogy ott rövid bejegyzések kerülnek fel, és szinte naponta frissül, míg a blogról ez nem mondható el. :)
A blogon egyszerre futó bejegyzés sorozatok:
 Könyvek, amiknek a borítója egyszerűen gyönyörű , tervezett: 20 bejegyzés - befejezett
Elátkozottak - egy régebbi farkasos történetem

A listát folyamatosan bővítem, hogy mivel, az egyelőre legyen titok... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése