2015. december 23., szerda

Eltelt a november, és a december is vége felé jár...

Az idei utolsó rózsánk. :)
Ez az utolsó őszöm és telem gimisként. Legalábbis remélhetőleg. Még mindig furcsa erre gondolni. Amikor elkezdtem ezt a sulit, kissé nagyon utáltam ide járni, és el sem tudtam képzelni, hogy valaha is a végére érek. Az utóbbi a mai napig változatlan maradt. Csak akkor kezdtem elhinni, hogy lassan ki kell lépnem az igazi életbe, mikor már pár napja hordtam a szalagomat. A várt szalagtűző, amitől annyira féltünk, hogy valamit elrontunk, végül csak meglett, és semmi nagy baj nem történt. (erről korábban már írtam).

A november végét pedig egyszerűen csak pihenéssel töltöttük. A nagy ünnepség, a folytonos készülődés után hirtelen egyhangúnak tűntek a napok. Így kezdődött a december. De legalább gyorsan elfutott ez a hónap is. Megvolt a tablófotózás, meg persze a szokásos viták is. A csuriavatót is letudtuk, voltak jó pillanatok - például mikor megszámoltattuk a sráccal a csempét, aztán mondtuk, nem jó, inkább úgy számolja, hogy egy csempe, két csempe csempe, három csempe csempe csempe.... és húsznál rájöttünk ,hogy ez bizony taposólap, szegény srác kezdhette elő a nyelvtörőnek is beillő taposólapozást... vagy mikor szétrugdaltuk a kukoricát, amin azelőtt térdeltek, hadd söpörjenek... vagy amikor a békatalpas futónak pluszban odaadták a rosszul beállított távcsövet, használja azt is... -, de eléggé szervezetlen volt, ebből többet is ki lehetett volna hozni.

Könyvek ihlette - Időtlen
Idei kedvenc olvasmányom. Azért örülök, hogy akadnak ilyen jó könyvek, bár az elszomorít, hogy bár egyedi ötlet, és a kivitelezése is egész jó, nem kap akkora hírnevet, mint néhány újabb, de sokkal rosszabb minőségű írás.
És végül idén már nem kell többet suliba menni. Végre jut időm mindenfélére, például rengeteg olvasásra, új blog létrehozására, rendezkedésekre, ékszerkészítésre - első üveglencsés próbálkozásom katasztrófába fulladt -, rajzolgatásra, szóval tényleg mindenfélére, ami csak eszembe jut. Kivéve az írásra. A gonosz ihlet-manóm mostanában megharagudhatott rám, mert az íráshoz egy csepp ötletet sem akar hozni, akárhogy is kérlelem. :)

 Alkotásaim az elmúlt napokból :)
A suli utolsó hetében már szinte semmit sem csináltunk, csak filmet néztünk. Mivel az ilyenek nem nagyon kötnek le, inkább rajzoltam egyik kitalált szereplőmet. Nem a legjobb, de néha csak ilyenre telik. :)
Imádom ezeket a kellemes színeket. Az új blogunkra készült :)
Kedvenc részem - a tegnapi könyvespolc dekorációm. Néha nem árt egy kicsit téliesebb hangulatot hozni, ha az időjárás már nem akar.... :)
A Méreghercegnő (Poison Princess) volt a Könyvmolyképző kiadónál a szeretetcsomagos ajándék könyvünk, az Árnyból az angyal, a Kék liliom, és a Whitechapel réme még nem került ki, vagyunk olyan mazochisták, hogy karácsonyig várjunk az elolvasásukkal, addig magunk elől csomagolópapírba rejtettük az újabb csodákat. :)
 Ezeken kívül még készült egy rajzom Luciferről, de arról nem lett jó kép, ahogy az elbénázott nyakláncomról sem. :)

A jövő évi tervezgetéssel úgy vagyok,m hogy idén kihagyom, csak annyi a terv, hogy azt csináljam, amit szeretnék, és hogy minél inkább önmagam legyek. Egyszerűnek hangzik, de nem minden esetben sikerül. Most egy időre jönnek a sulis unalmas hétköznapok, azután, alig fél év múlva, hihetetlen, de elkezdődik majd az igazi élet - erre viszont nagyon kíváncsi vagyok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése