2016. január 1., péntek

Jaunári tervek és egy kis magyarázat :)

Sziasztok!
Boldog, vidám új évet Nektek! :)

***

Elérkezett ez az év is, és valamiért most nem nagyon hoz lázba, hogy új évet kezdünk. Nem nagyon tervezek, a fogadalmakat már évek óta el is felejtettem, értelmetlen. Inkább megpróbálok a valóságra figyelni - már amennyire ez megy.
Az utóbbi időben kimaradtak ezek a tervezgetős, inspirációs képeket mutogatós bejegyzések, mivel nem nagyon volt mit írnom bele. Most azonban hoztam egy, a blog szempontjából fontos döntést.
Mivel az elkövetkezendő hónapok nehezebbek lesznek - az érettségire kéne készülnöm -, így nem lesz annyi időm bejegyzéseket hozni, pontosabban inkább kitalálni, mivel nálam az szokott több időbe telni. De a blogot nem akarom elhagyni, elvégre ez az a hely, ahol szeretek lenni, ahol azt csinálok, amit csak szeretnék. Így, mivel úgyis sokszor mondtam már, hogy szeretek írni, adta magát, hogy végre egy hosszabb történetemet is megmutassam. Mivel azonban az írásra sem lesz majd elég időm, ezért egy régebbi történetemhez nyúltam.
Ez a régebbi történet az Elátkozottak címet kapta. Körülbelül egy éve írtam, most már lehet, hogy másképp írnám meg, viszont ez az utolsó hosszabb írásom. A rövid írásokban nem lehet annyira kibontakozni, mint egy egész történetben. Illetve, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szóval ezek az okok, amiért az elkövetkezendő hónapokban, heti két alkalommal, kerül majd fel egy rövidebb fejezet.
Hétfőn és pénteken tervezem a fejezeteket, aztán majd kiderül, ha borul valami. Mindenesetre a januári bejegyzések már csak a megosztásra várnak. :)
Egyéb tervem pedig, nem nagyon akad. :)
Persze a fejezetek mellett lesznek másmilyen bejegyzések is, bár azok a szokásos rendszertelenséggel fognak megjelenni. :)

***


Mit tennél, ha egy nap farkassá változnál? Mit tennél, ha kiderülne, hogy egy falkát kéne megvédened? Mit tennél, ha titkolóznod kéne még az előtt is, aki előtt semmi titkod nem volt?
Emma farkas-imádata már gyerekkorában is fontos jellemzője volt, de sosem hitte volna, hogy egy nap ő is egy lesz közülük. Az sincs a segítségére, hogy semmit sem tud - sem a falkájáról, sem az új helyről, ahová költözött. Sőt, a nevelőapjáról, és furcsa fogadott testvéréről sem.
Az ellenség a közelben van. De mi az? A varázslat? A farkasok? A pénzéhes ember?
Emma meg tud birkózni a feladattal? Jó farkas válik belőle, vagy inkább ember marad?


***

inspirációk







Ti miket terveztek?  :)
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése